marți, 9 iunie 2015

Care sunt beneficiile unei tigari electronice?



   Din ce in ce mai multi oameni aleg sa fumeze tigara electronica in detrimentul tigarii normale. Acest lucru se vede peste tot, atat la utilizatori, cat si in numarul de magazine care comercializeaza tigara electronica. Vei descoperi o multime de magazine care vand tigara electronica Bucuresti si o varietate din ce in ce mai mare de astfel de tigari.


De ce tigara electronica, totusi?


   Multi fumatori sunt neincrezatori si prefera sa isi pastreze viciul si tigarile normale, in conditiile in care nu cunosc deloc tigara electronica. Este si normal, in conditiile in care aceasta tigara este un produs aparut in urma cu 10 ani, care s-a exins extrem de mult la nivel mondial. Chiar si cu o istorie atat de scurta, efectele sale au fost analizate si s-au descoperit o serie de beneficii majore pe care le ofera:
  •         Ajuta la renuntarea la fumat. Daca vrei sa renunti la fumat, tigara electronica este solutia cea mai buna pentru tine, deoarece poti renunta treptat si poti sa elimini incet, incet, doza de nicotina pe care o inhalezi;
  •         Este mai sanatoasa. Spre deosebire de tigara normala, tigara electronica prezinta beneficiul de a fi mult mai sanatoasa. Nu contine gudron, monoxid de carbon si alte mii de substante deosebit de daunatoare, asadar, riscul de a dezvolta diverse boli scade considerabil;
  •        Este acceptata din punct de vedere social. Daca utilizarea tigarii normale este interzisa in foarte multe locuri, cum ar fi restaurantele , trenurile sau unele spatii publice, tigara electronica poate sa fie fumata cu usurinta in orice spatiu, oferind intotdeauna placearea unui fum.
  •       Nu are miros neplacut. Poate cea mai mare problema a fumatorilor este mirosul. Mirosul de tutun intra in haine, intra in maini si intra in fiecare element din jur. Fara doar si poate, acest lucru deranjeaza. In cazul tigarii electronice, mirosul nu este o problema, ba chiar aburii vapati sunt, de multe ori, frumos mirositori.
  •        Pretul este unul la fel sau chiar mai mic decat cel al tigarii normale. Daca iti faci probleme in ceea ce priveste pretul, este bine de stiut ca pretul tigarii electronice nu depaseste pretul viciului de a fuma tigari normale.


   Este adevarat ca exista inca multa lume impotriva acestui tip de tigari, insa asta nu inseamna ca nu are beneficii, ci doar ca inca nu se cunosc toate detaliile despre efectul pe termen lung al tigarii. Este cert insa ca acesta este mult mai putin daunator decat efectul pe termen lung dat de tigara normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu