marți, 28 iulie 2015

De ce sa renunti la tigara normala?

   Fumatul este o placere pentru o parte din oameni si un adevarat stres pentru toti cei care evita sa il adopte si sa il transforme intr-un obicei. Indiferent de starea pe care o ofera insa, un lucru este cat se  poate de cert : fumatul este cat se poate de nesanatos. Pe termen lung, orice fumator are de suferit si transforma numeroase boli neplacute. Alaturi de el, nefumatorul poate sa sufere datorita fumatului pasiv.
   Este clar, asadar, ca toti cei care fumeaza trebuie sa renunte la fumat cat de repede posibil iar motivele sunt convingatoare:
-       Este eliminat riscul de imbolnavire;
-       Sunt eliminate mirosurile neplacute, care apar in maini, in haine si in casa;
-       Este eliminat un viciu extrem de costisitor, care in multe cazuri reuseste sa genereze cheltuieli substantiale.
   Evident, nu se va intampla niciodata o minune care sa sa convinga toti fumatorii sa se lase brusc de fumat. Poate doar o situatie in care ar disparea subit tot tutunul din lume. Ceea ce se poate intampla insa, este sa treaca toti fumatorii, sau macar o buna parte din fumatori, la tigara electronica smokemania.

   Ce este tigara electronica?



   Fara sa fi aparut de multa vreme pe piata, tigara electronica este un dispozitiv cat se poate de interesant, care ofera experienta fumatului intr-un mod cat se poate de real, insa elimina o multime de riscuri si de neplaceri. Practic, aceasta tigara este un dispozitiv care transforma un lichid in abur si ofera doza de nicotina oricarui dependent de tutun, fara sa ii transmita si numeroasele boli, mirosuri neplacute si neplaceri.

   Care sunt principalele avantaje ale tigarii electronice?

   Nu putem spune ca se face o economie substantiala de bani la o trecere de la tigara normala la cea electronica, deoarece costurile sunt similare, insa marile avantaje sunt urmatoarele:
-       Nu genereaza miros neplacut. Mirosul neplacut din maini, din haine sau din camera in care stai va fi doar o amintire urata. Tigara electronica elibereaza un abur care se poate spune ca are un miros placut;
-       Poate fi fumata oriunde. Nu exista restrictii in ceea ce priveste locul unde poate sa fie fumata o tigara electronica. Vei putea sa o fumezi in tren, in locurile publice sau in restaurante, fara sa aiba nimeni nicio problema in acest sens.
-       Nu prezinta atat de multe riscuri. Evident, cel mai mare avantaj este faptul ca nu prezinta atatea riscuri de imbolnavire, ceea ce o face sa fie foarte atractiva.


Un comentariu: